timthumb

XERRADES 

Una proposta ideal per mantenir o millorar els hàbits alimentaris i la salut de l'equip, mitjançant l'adopció d'un estil de vida saludable. 

Algun dels temes sobre els quals podem parlar:

  • Menjar bé per viure millor.
  • Importància de la dieta en la prevenció del càncer.
  • El poder terapèutic de les espècies.
  • Millorar els trastorns digestius.
  • Perdre pes amb alegria.
  • Les proteïnes vegetals.
  • Transició cap a una dieta més verda...

No dubteu a contactar amb mi si us ve de gust que vingui a donar una xerrada al vostre centre o empresa sobre un dels temes anteriorment indicats o qualsevol altre que sigui del vostre interès, i us faré arribar una proposta feta a mida.

 

Indian-Vegetarian-Cuisine-Dubai

ASSESSORAMENT PER A HOTELS i RESTAURANTS

La cuina vegetariana, saludable i de proximitat guanya dia a dia més adeptes, traduint-se en un gran nombre de persones que freqüenten els hotels i restaurants de la nostra ciutat que, a més d'una estada agradable, desitgen gaudir d'esmorzars, dinars i sopars que s'adaptin a la seva filosofia i estil de vida.

Barcelona, que l'any 2016 es va declarar ciutat Veg-friendly, amiga de la cultura vegetariana i vegana, acull anualment milions de visitants de diferents cultures, cada vegada més conscienciats amb la salut i el medi ambient. Per tal d'atendre la creixent demanda d'una dieta més verda i sostenible, tant per part dels visitants de la ciutat com dels propis barcelonins, els xefs dels hotels i restaurants, sens dubte grans cuiners, poden necessitar en determinades ocasions suggeriments o idees de combinacions equilibrades per oferir un menú vegetarià, creatiu i de qualitat als clients. Si el vostre hotel o restaurant desitja assessorament personalitzat per a l'elaboració de menús veggies, estaré encantada d'oferir-vos la meva col·laboració.

 

vegetarian

FORMACIÓ TEÒRIC-PRÀCTICA PER A EMPRESES 

Sessions teòric-pràctiques dissenyades a mida i de durada variable (1 1/2 h a 3h), en funció de les necessitats i interessos del client, que es poden dur a terme a l'Espai de Cuina Saludable del Centre de Josefina Llargués o bé a les pròpies instal·lacions del client, si les oficines disposen de cuina.

Una primera part de la sessió es dedica a comentar aspectes teòrics bàsics sobre el tema d'interès. Després s'elaboren algunes receptes que il·lustrin les qüestions tractades, per tal de consolidar-ne els continguts. A diferència de les xerrades, aquest tipus de proposta permet que els participants puguin cuinar i després tastar el que s'ha cuinat; sens dubte una manera lúdica i relaxada d'incentivar els bons hàbits entre l'equip de l'empresa. 

Alguns exemples de sessions que es poden desenvolupar:

  • Menús de tàper saludables i equilibrats. 
  • Les algues: les verdures del mar. 
  • Cosmètica natural lliure de tòxics.
  • Sucs i batuts verds.
  • Postres saludables.
  • Proteïnes vegetals: una alternativa al consum excessiu de proteïna animal.
  • Patès vegetals.
  • Bufet saludable per sorprendre.
  • Begudes vegetals.
  • Alimentar el cos i les emocions.
  • Cremes i taboulés...

No dubteu a contactar amb mi si voleu rebre informació més detallada sobre qualsevol de les propostes anteriors o bé proposar-me el tema que sigui del vostre interès.

trobaràs tots els meus llibres